Tocanita de vitel cu paste

de cristeena20 in Vita, 22 Ian 2015 | 11619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel pentru stufat
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ulei de masline
  • 1 dafin
  • cimbru verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper alb macinat; 1 cub knorr (sau supa de carne); 2 pahare de vin alb sau rosu
  • pasta de ardei rosu, 2 linguri pasta de rosii
  • Paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu paste:

- Carnea se taie bucatele potrivite; Tocam ceapa marunt si cu 1-2 catei de usturoi o punem la calit cu ulei de masline intr-o cratita.Adaugam si legumele taiate cubulete . Cand prinde culoare adaugam bucatile de carne si le prajim pe toate partile, intorcandu-le. Adaugam dafinul si cimbrul, sare, piper si putina pasta de ardei rosu. Amestecam si adaugam vinul. Lasam sa fiarba pana se evapora si aduagam supa de carne fierbinte (sau facem din apa clocotita si un cub concentrat). Lasam la foc mediu sa fiarba bine si adaugam pasta de rosii.

- Dupa ce carnea este foarte bi9ne foarta si frageda, gustam de condimente si adaugam daca ne place ardei iute , mai turnam putin lichid peste ea si punem pastele in sos sa se fiarba. Lichidul trebuie doar sa treaca putin peste paste si carne, nu adaugati prea mult. La final ele trebuie sa absoarba sosul si sa fie o compozitie echilibrata.

Servim alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

anca_rm 1

23.01.2015, 09:13

ce buna e carnita de vitel

cristeena20 1

23.01.2015, 11:35

Multumesc!!va pup!

elucubratiiculinare 1

23.01.2015, 15:01

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana din coada de vitel